Blir landslagstrener – Ravens

Blir landslagstrener

I sommer vant juniorlandslaget bronse i EM. Ane Victoria Ness Mällberg har vært med som video- og analyseansvarlig i to mesterskap og på flere samlinger. Nå overtar hun som trener etter at Sissel Nygård Pedersen tar permisjon fra sitt engasjement. Sammen med Knut Ove Joa skal Ane ha treneransvaret til og med sommerens VM.

Takker for støtte
Mällberg jobber til daglig i 100% stilling som idrettslærer på Lørenskog videregående skole, er assistent på Rælingens A-lag og hovedtrener for klubbens rekruttjenter. Den arbeidsomme 26-åringen er også inne i det siste halvåret av trener 4 utdanningen, som er det høyeste utdanningsnivået innenfor håndball. –Det krever jo litt tilrettelegging, prioriteringer og god planlegging for å få til alt. Jeg er veldig heldig og takknemlig for at jeg har arbeidsgiverne, fantastiske kolleger og team rundt meg som er så støttende, positive, og som ønsker jeg skal lykkes og gripe de mulighetene jeg får, sier Mällberg.

Mällberg er assistenttrener på Rælingens A-lag og har ansvar for rekruttsatsningen som også inkluderer J20-klassen

Forventer mye læring
De siste par årenes erfaring fra landslagsmiljøet har åpnet nye dører. Ane forventer å lære mer av mange flinke folk og gleder seg til å være med på fagtreff og få erfaring fra en annen rolle. -Det gir en mestringsfølelse og videre motivasjon når jeg får en slik mulighet. Jeg skal ta med meg alt av kunnskap og erfaring på veien mot nye mål. Å få være landslagstrener på yngre landslag har jo vært et delmål på veien, så jeg håper dette vil ta meg videre og gi muligheter mot målsetningene mine, avslutter Mällberg.

Turnering i Ungarn
Debuten i ny rolle kommer når landslaget samles 18.-24.november. Laget reiser til Siofok i Ungarn for å spille turnering mot Danmark, Romania og vertsnasjonen. Fra Rælingen deltar også spillerne Marte Juuhl Svensson (10 kamper/21 mål) og Emma Holtet (10 kamper/2 mål).

Marte Juuhl Svensson (10 kamper/21 mål) og Emma Holtet (10 kamper/2 mål) er tatt ut til turneringen i Ungarn.