Karina Selland, Rælingen

Bråstopp etter god 1.omgang

Rælingen startet eliteseriekampen mot Tertnes med sikkerhet og ro i spillet. I siste del ble det for lite struktur og for mange feil. Jentene måtte derfor reise hjem fra Bergen uten poeng.

Best før pause
Det var en jevnspilt start på oppgjøret der Rælingen viste seg som det beste laget før hvilen. I det 23.minutt kontret Karina Selland inn 10-6 ledelse foran et sjokkert hjemmepublikum.  -Jeg er veldig fornøyd med den første delen av kampen, men dessverre bruker vi tid på å finne ut av 5:1 forsvaret til Tertnes. Mot slutten av kampen går vi dessverre tomme og blir felt av egne feil, sier Daniel Birkelund

Ser fremover
Fotrappe Marte Juuhl Svensson ble kåret til Rælingens beste spiller, men var som resten av laget skuffet over siste del av kampen. Anniken Wollik er optimistisk og ser frem mot oppgavene som venter. -Jeg synes det var mye bra å ta med seg. Spesielt 1.omgang var jo veldig bra. Med bedre fokus og disiplin gjennom en hel kamp bør vi ha gode sjanser til å ta poeng fremover.

Neste kamp kommer allerede på søndag. Da gjester Skrim Kongsberg Marikollhallen.