Draktauksjonen for Rosa sløyfe ble en suksess – Ravens

Draktauksjonen for Rosa sløyfe ble en suksess

Alle lagets rosa drakter forsvant i auksjonen. Dermed kan Rosa sløyfe aksjonen innkassere kr.24.150

For 3.år på rad engasjerer Rælingens håndballkvinner seg i brystkreftforeningens aksjon. Oktober farges rosa med mange aktiviteter over hele landet. Spesielt i et år der Covid-19 forståelig har hovedfokus i samfunnet, blir det ekstra viktig ikke å glemme andre viktige saker.

I hovedsak er det privatpersoner som har lagt inn bud, men også et par av klubbens partnere i næringslivet har bidratt generøst. Dan Borgersen (hovedbilde i artikkelen) er markedsansvarlig i Strømmen Sparebank er glad for å bidra. –Klubben og jentene viser flott engasjement. Dette ville vi også i år være med å støtte, sier Borgersen i den samfunnsbevisste lokalbanken.

Det er fortsatt uvisst om laget vil markere ved å spille i draktene i en kamp slik de har gjort tidligere. –Jentene har veldig lyst til å spille en kamp i rosa drakter. Vi får ta en vurdering om vi bruker kampen mot Tertnes onsdag 11.november. Vi hadde jo opprinnelig satt søndag 25.oktober mot nettopp Tertnes som vår Rosa sløyfe-kamp. Den ble jo utsatt pga. koronasmitte i Bergenslaget.