En god omgang ikke nok – Ravens
Anniken Dahl Christensen, Rælingen HK

En god omgang ikke nok

På forhånd mente de fleste at det lå an til et jevnt oppgjør mellom Oppsal og Rælingen. Vertskapet fikk mye å stri med i første omgang. RHK temmet landslagsspiller Ingstad på streken og Kathrine Hjelmeland tok seg av de fleste langskuddene som Oppsal forsøkte seg på. Bakspillertrioen Hanssen, Strømberg og Sonerud hadde god uttelling. I tillegg satte RHK press i ankomst og kontringsfasen. Det var absolutt ikke ufortjent med ledelse til pause. At den ikke var større en ett mål var egentlig utrolig.

Ti minutter etter hvilen endret kampbildet seg. Hjemmelaget justerte seg både forover og bakover. Rælingen ble til tider for utålmodige og upresise. Det straffet seg. Oppsal vant fortjent, men åttemåleseier forteller lite om hvor tøff og jevn kampen var.

-Vi er en skuffet gjeng, for vi følte at vi hadde en sjanse i denne kampen. All ære til Oppsal som henger med når vi er gode i 1.omgang for deretter å justere seg på en god måte. Det er ingen som behøver å tvile på at vi er et godt håndballag. Den siste uka har vi spilt 4 gode omganger på de tre kampene som er spilt, forteller Michael O’Sullivan.

Kampfakta
Oppsal-Rælingen 31-23 (12-13)
Link til målscore og øvrige fakta (NHF)