-En skikkelig lagseier – Ravens
Kaja Kristensen, Rælingen

-En skikkelig lagseier

Gode forberedelser, godt treningsgrunnlag og eierskap til taktikken har vært en viktig suksessfaktor denne høsten for RHK.

-Jentene la kamplanen på spillermøtet før kampen mot Førde. Det var et herlig kollektiv som satte laget foran seg selv. De lykkes med det aller meste. Når vi leder med 10 mål og samtidig får store rom, blir det litt fristende å gjøre ting en og en.  Totalt sett er jeg veldig fornøyd med hele gjengen. Dette var en skikkelig lagseier, forteller Michael O`Sullivan.

Det var en skjerpet RHK gjeng som endret banen i Førdehuset.  Vertskapet klarte ikke å stå i mot styrken og bredden i Rælingens mannskap. Med ledelse 16-9 til pause var kampen i realiteten avgjort. RHK gjorde en god 2.omgang også, som de vant 14-10.

Kaja Kristensen fikk bestemannsprisen, mens Andrea Hanssen ble toppscorer med 9 mål (5 på straffe). Flere andre RHK jenter var gode. Best av dem alle var kanskje Karina Selland som scoret 6 mål og også fremstod som en bauta i forsvar.

Jentene jubler etter seier (foto: Rælingen Instagram)