-Vi er sterke sammen – Ravens

-Vi er sterke sammen

Målvaktene i håndball har tradisjon for å jobbe sammen i team. Hos Romerike Ravens har Vilde Johansen (27) og Daniella Holm (20) blitt et godt tospann.

I alle håndballag ser man ofte målvaktene gå sammen for å snakke i forbindelse med time-out. Mens utespillerne er opptatt med sitt har de fokus på sine egen oppgaver, gjerne sammen med målvakttreneren.

-Vi har god kommunikasjon gjennom en kamp og gir hverandre tilbakemeldinger om skudd og spillere, sier Vilde, som også er en del av lagets kapteinsteam. Daniella synes de har brukt de første månedene sammen på en fin måte. -Det tar alltid litt tid å bli kjent. Vi har lært og tilpasset typen kommunikasjon og informasjon som vi liker å få, supplerer Daniella

Duoen er full av lovord om hverandre. -Det er deilig å jobbe sammen med en som er litt eldre og mer erfaren. Vilde er sterk mentalt, sier Daniella som er inne i sin tredje sesong med laget etter at hun kom inn i stallen fra rekruttmiljøet.

Vilde Johansen kom fra Aker Topphåndball i sommer. Selv om det er hennes første sesong med nytt lag, er hun for veteran å regne med mange sesonger på øverste nivå. -Daniella er flink til å stå i det dersom det er litt tungt. Jeg føler hun har bra fokus på neste oppgave. Hun har også en styrke i nærskuddene. Vi har absolutt mye å lære av hverandre, sier Vilde.

Målvaktene forteller om sitt samarbeid og opplevelsene de hadde i forbindelse med siste hjemmekamp mot Vipers Kristiansand