Er du vår sofapatriot? – Ravens

Er du vår sofapatriot?

I onsdagens kamp i Rema 1000-ligaen mot Tertnes må vi grunnet Covid-19 situasjonen spille for tomme tribuner. Vi håper privatpersoner og firmaer kan støtte oss med virtuell kampbillett.

VIPPS 105369

Oppgjøret mot Tertnes vises på direktesport.no kl.18:30, så kampen kan du uansett oppleve. I utfordrende tider er det flott å se at samfunnet står samlet. Vi er heldige som bor i Norge! Å drive en klubb som Rælingen i toppdivisjonen av norsk håndball er krevende. Vi er stolte av det vi har fått til.

Våre veivalg med å ha fokus på menneskene som den største ressursen og også være en arena for å utvikle unge spillere har gitt gode resultater. Det kreves likevel penger, og vi er gode på å få til mye med små midler. I disse tider der kaffe, vafler, pølser og billettinntekter er borte forsøker vi på mange andre tiltak for å få dette til å gå rundt. Vi håper du er villig til å kjøpe en billett, og kanskje også en virtuell kaffe? Er det bedrifter eller privatpersoner som har mulighet til å kjøpe flere billetter er vi veldig takknemlige.

Kjøpe flere billetter?
Gi et større beløp?
Trenger du faktura?
Send en e-post til:
daglig-leder@rhk.info