Feirer sponsoravtale med gratis inngang mot Sola – Ravens
Rælingens håndballdamer spiller på lag med Strømmen Sparebank og banksjef Tom Storsveen

Feirer sponsoravtale med gratis inngang mot Sola

Jubelen stod i taket da den nye sponsoravtalen med Strømmen Sparebank ble signert. Banken som har slagordet «Hos oss er alle kunder store», har definitivt en stor del av æren for at det har vært mulig å realisere den sportslige utviklingen for Rælingens håndballdamer. Den nye avtalen feires ved at banken inviterer publikum til gratis inngang til søndagens kamp i Grundigligaen mot Sola.

-Det er en super nyhet å få på denne tiden av året. Forlengelse av avtalen med vår største sponsor er et vesentlig grunnlag for å holde eliteaktiviteten på samme nivå i 2017, forteller sportssjef Svein Strømberg.

Det gode samarbeidet fortsetter
Banksjef Tom Storsveen er veldig fornøyd med utviklingen klubben har hatt. -Vi har satset på Rælingen Håndballklubb som en av de viktigste samarbeidspartnerne våre de siste årene. Rælingen er et viktig nedslagsfelt for oss hvor vi har et godt kundegrunnlag. Klubben har hele veien vært en meget god og lojal samarbeidspartner. De har gjort mye for å profilere og markere vår deltagelse i elitesatsingen. Vi har fått god respons og verdi av vår deltakelse, og håper at det blir mulig også i årene som kommer.  Jeg har stor sans for at mindre klubber har muligheten til å hevde seg i øverste liga. Vi er jo selv en liten aktør i den store finansverdenen, men mener vi hevder oss ganske bra der innenfor de mulighetene vi har. Vi ønsker RHK’s damelag alt godt og mange seire denne sesongen, avslutter den engasjerte banksjefen.

Har solgt draktreklame for 1 million (RB+)

a4_gratis_inngang_rhk-sola