Fikk møte toppnivået – Ravens
Christina O'Sullivan kjemper mot Glassverket

Fikk møte toppnivået

Rælingens jenter ble et nummer for små mot sterke Glassverket. Buskerudlaget har vist at de holder et meget høyt nivå, og når hjemmelaget ikke kunne mønstre fullt mannskap ble oppgaven veldig stor.

RHKs målvaktsduo har vist at de hører hjemme på dette nivået. I denne kampen var det Kathrine Hjelmeland som viste at hun er en solid sisteskanse. Den blide trønderjenta ble fortjent kåret til hvitrøyenes beste spiller. – Det ble tøft, men vi skal aldri gi opp. Vi må bare jobbe videre, forklarte Kathrine etter kampen.

kathrine-500x300

Det skulle gå nesten 10 minutter før Rælingen fikk sin første scoring signert Christina O’Sullivan. Da hadde Glassverket allerede rukket å sette fire baller i nettmaskene. RHK har hatt stang inn i noen av sine første kamper. Denne kvelden ble det ekstra tungt, for gjestene hadde marginene samtidig som Rælingen var unøyaktige og ble straffet hver gang de gjorde en feil. Buskerudlaget ga seg ikke før det stod 33-14 i deres favør.

– Vi fikk en god lærepenge. Det vi sluntrer med i treningsarbeidet blir vi straffet for når vi møter et så godt lag. Dette får vi ta med oss videre, forteller Michael O’Sullivan, som ser positivt på å videreutvikle laget.

michael-os_500x300

Nå venter ti dager med trening og restitusjon før bortekampen mot Larvik onsdag 14.oktober. Det er håp om at situasjonen med skadede og syke spillere er bedre til den tid.

Kampfakta
Rælingen – Glassverket 14-33 (6-15)
Mål Rælingen: Christina O’Sullivan 5, Anniken Dahl Christensen 3, Bettina Sonnerud 2, Andrea Hanssen 1, Karina Selland 1 og Kine Sundby 1.
Toppscorer Glassverket: Kari Brattset 8.
Utvisninger: Rælingen 2×2 min. Glassverket 2×2 min.
Dommere: Arnfinn Larsen og Vegard Lillebuen
Tilskuere i Marikollhallen: 415