Flott 5.plass i Lerøyserien – Ravens
Karoline Lund, Rælingen HK

Flott 5.plass i Lerøyserien

Rælingens rekrutt elitelag klatret til en flott 5.plass i den siste runden av Lerøyserien. Jentene startet med tap mot Fyllingen i første kamp på lørdag, men kom sterkt tilbake mot Nordstrand. I søndagens kamp mot samarbeidsklubb Nit/Hak var det klart at disse to lagene ville kjempe om 5. og 6.plassen. RHK lå tidlig i 2.omgang bak med fire mål, men snudde kampen til sin fordel.  Jentene avsluttet med solid spill, humør, tøffhet, lekenhet, samspill og vilje til å vinne.

Det er fantastisk at Nedre Romerike markerer seg med 3 lag blant de 6 beste i den tøffe og prestisjefulle nasjonale Lerøyserien i 18-årsklassen. Våre naboer fra Fjellhammer er garantert medalje i skrivende stund, og kan med seier vinne gullet. Sammen med Nit/Hak og Rælingen har lagene satt sitt preg på Lerøy.

leroy rhk 2015-16

Karoline på «All-Star-Team»
Karoline Lund er blant de yngste på Rælingens lag (født 1999). På banketten lørdag kveld ble hun utnevnt som en av spillerne på «Årets talentlag i Lerøyserien». – Det er selvfølgelig utrolig gøy å bli tatt ut på Talentlaget, og det er motiverende for videre trening. Mine gode lagvenninner har også bidratt til at jeg kan prestere, og mye av prisen går derfor også til dem, forteller Karoline.
Den hardtskytende 16 åringen er i tillegg fast inventar i Rælingens A-stall. I klubbens første sesong i Grundigligaen har hun fått med seg 12 kamper. – Å være i et Grundigligalag har vært veldig lærerikt for meg, spesielt med tanke på forsvarsarbeidet. Man møter spillere som er sterkere, raskere og smartere og dette krever også mer av meg selv. I tillegg er det inspirerende å lære av de etablerte spillerne, avslutter Karoline som på ingen måte er ferdig med sesongen. Den neste uka venter sluttspillkamp mot Larvik og NM for regionslag

 

årets talentlag