-Fokus på det vi kan gjøre noe med – Ravens
Michael O'Sullivan, Rælingen

-Fokus på det vi kan gjøre noe med

Rælingen hadde en fantastisk første del av sesongen. Etter jul har laget spilt bra mot Byåsen, Vipers og Tertnes, mens motstandere lavere på tabellen har bydd på utfordringer.

– Vi må se fremover og ta de kampene som kommer, hver og en, som en mulighet til å gjøre gode prestasjoner og utvikle oss.  Vi har derfor hovedfokus på det vi kan gjøre noe med, forteller Michael O’Sullivan.  Det har tatt tid å sette et nytt lag etter jul. Skader på sentrale spillere og nye gode spillere inn i laget har gitt utfordringer i samspillet. – Det laget som slo Nordstrand i vår første kamp i Grundigligaen hadde trent og spilt sammen i nesten 5 måneder fra mai måned. Holder vi gruppa stabilt fremover blir vi bedre og bedre utover i sesongen, forklarer O’Sullivan.

Halden er den første oppgaven
Østfoldlaget har vært Rælingens rivaler gjennom sesongene i 2.- og 1.divisjon. Halden har imponert med gode resultater og ikke minst med cupfinalen i forrige sesong. – Kampen mot Halden er en fin mulighet til å teste det vi har jobbet med de siste ukene. Vi trener bra om dagen med fokus på oss selv og vår egen utvikling. Spillere og trenere har sammen gjort noen prioriteringer basert på det spillet vi har levert så langt, avslutter Rælingens trener optimistisk.

Rælingen-Halden-10.02.2016