Før kampen mot Sola. -Vi har fokus på våre egne oppgaver – Ravens

Før kampen mot Sola. -Vi har fokus på våre egne oppgaver

Høstens oppgjør mellom Ravens og Sola ble av det dramatiske slaget. I Åsenhallen var laget fra Rogaland best i sluttminuttene og vant 28-27. I Ravens-leiren er motivasjonen stor for å revansjere det knepne tapet.

De siste ukene har vært preget av skader og sykdom hos Romerikslaget. Etter noen svake kamper fant de tilbake til seg selv og vant en solid borteseier mot Tertnes. Sola har også variert i prestasjonene. I Europacupen har de vært overbevisende og har nå en god fot inne i kvartfinalen. I Rema 1000-ligaen har de variert mer.

-Vi må jobbe med våre egne oppgaver og skape trygghet i rollene i laget nå som vi har spillere ute. Det løste de jo fint mot Tertnes. Vi tar også med oss det som var bra i høstens kamp mot Sola. Vi jobber egentlig slik vi pleier før kampene i Rema 1000-ligaen. I forhold til Sola blir det fokus på å stoppe tempoet i angrepsspillet deres. I tillegg har de gode enkeltspillere som vi har et øye på. Jeg regner med at jeg har en gjeng med revansjelystne jenter, sier Ane Mällberg, hovedtrener i Ravens.

Klart for naboduell
Onsdag det er klart for den sjette kampen for sesongen i Rema …
Ravens kvalifisert til Lerøyserien
I andre kvalifiseringsrunde skulle det lykkes for Romerike Ravens å kvalifisere seg …
Tung dag
Ravens har hatt fin energi i gruppa inn mot Fana-kampen, men i …
Mällberg før kampen mot Fana: -Jentene jobber konstruktivt og tydelig
Ravens er inne i de siste forberedelsene før søndagens hjemmekamp i Rema …