Fornøyd med avslutningen – Ravens
Julie Bøe Jacobsen, Rælingen HK

Fornøyd med avslutningen

Kampen om semifinaleplassen i sluttspillet av Grundigligaen var i realiteten avgjort før Rælingens returoppgjør i 2.kvartfinale mot Larvik. – Vi hadde som mål å være flinkere med oppgavene våre. Det synes jeg vi lykkes med i store deler av kampen. Sesongen har vært fantastisk, og avslutningen ble et verdig punktum, oppsummerte Michael O’Sullivan.

Oppgjøret var jevnspilt i starten. Rælingen var ikke snauere enn at de gikk fra 2-2 til 2-4 ved Karoline Strømberg og Andrea Hanssen. Dermed gikk det ikke mer enn 8 minutter før Tor Odvar Moen la time-out kortet og ga sine jenter en skikkelig «wake-up-call». Det hjalp, for de neste fire scoringene ble signert Larvik. Rælingen hang brukbart med, men kunne ikke forhindre at Vestfoldlaget gradvis fikk større forsprang i målprotokollen. RHK fikk det tøft i starten av 2.omgang, men deretter var de helt på høyden med sin meritterte motstander. Offensivt var unge Julie Bøe Jacobsen glitrende og ble fortjent kåret til beste spiller. 17-åringen fremstod som en svært god i sin playmaker-rolle og ble i tillegg Rælingens toppscorer med seks nettkjenninger.