Forsvarskjempen snart tilbake – Ravens
Karoline Strømberg, Rælingen HK

Forsvarskjempen snart tilbake

I forrige sesong var Karoline Strømberg en viktig brikke i Rælingens mannskap. Spesielt i forsvarsspillet bidro hun som en nøkkelspiller. Siden i sommer har Karoline studert ved Berkeley universitet i California, men til jul er hun klar for å bidra i RHK igjen.

The terminator is back
I høst har Rælingsjenta spilt og trent rugby på universitetslaget. Solide taklinger har gitt henne tilnavnet «The terminator». – Rugby har vært veldig morsomt og jeg har fått gjøre mye av det jeg elsker mest, å takle i «defence». Det er en fysisk kontaktsport som inneholder taktikk. På den måten er det ikke så fjernt fra håndballen, forteller Karoline.

Studiene har vært en del av lektorprogrammet fra universitetet i Oslo, men det har også blitt tid til å oppleve et nytt kontinent og en annen kultur. – Jeg har lært og opplevd mye, samtidig har dette gitt meg en mulighet til å trene alternativt over en lang periode. Styrketreninga har gjort meg mer robust og sterkere, så jeg gleder meg til å bidra i laget.