Uendret målsetting – Ravens
Rælingen Håndballklubb

Uendret målsetting


-Jeg er fornøyd med løftet alle deler av klubben har tatt. Spillerne, trenerne, støtteapparatet og styret har lagt ned en fantastisk jobb. Det er profesjonalitet i alle ledd og at det krones med fire seire og åtte poeng så langt i sesongen er jo som et eventyr, forteller Rælingens hovedtrener Michael O’Sullivan.

Rælingen har hatt store utfordringer med å få på plass mye på kort tid og samtidig ha fokus på å levere på banen i kampene. Laget har i tillegg hatt flere spillere ute av spill i kortere og lengre perioder. -Jentene har virkelig blitt satt på mange prøver denne høsten. De har vært veldig gode på rett mental innstilling, fokuset på det vi kan gjøre noe med, forklarer O’Sullivan.

-Hvordan forbereder du laget inn mot oppstarten på nyåret etter VM-pausen? -Umiddelbart etter seieren mot Skrim hadde vi en uke helt fri. Deretter har vi kjørt tungt på ressurstrening. I perioden 15.-29.desember spiller vi fem treningskamper, så treningsmessig føler jeg vi er i rute.

Michael O'Sullivan
Michael O’Sullivan

Stallen styrkes
– Vi er heldige som får inn fire spillere i A-stallen før siste del av seriespillet. Kunsten blir å ta vare på det fenomenale vi har i laget, samtidig som vi utvikler dette med spisskompetansen til de nye spillerne. Ida Buset Dornboos er tilbake etter fødsel, Karoline Strømberg kommer hjem fra studier i utlandet og Tainara Luna Goncalves er hentet fra det Brasilianske mesterlaget Metodista. I tillegg løftes Anniken Wollik opp fra junior elitegruppa etter flotte prestasjoner der og i treningene med A-laget, forteller O’Sullivan.

-Hvordan ser du på målsettingen etter de ni første kampene? Er det grunnlag for å justere på denne? -Vi satte et ekstremt hårete mål som gjorde noe med oss alle i positiv forstand. Vi ville ha en sluttspillplass, være blant de åtte beste lagene i serien. Vi lar dette fortsatt være retningsgivende. Det gir premisser for hva som må legges ned av innsats og styrer forventninger til hvordan vi prioriterer fremover, avslutter Rælingens hovedtrener.

Rælingen spiller sin neste kamp mot Byåsen søndag 3.januar kl.17:00 i Marikollhallen