Frida Haug Hoel: -Godt å se bredden i laget – Ravens

Frida Haug Hoel: -Godt å se bredden i laget

Ravens kom bakpå i starten av Rema 1000-liga oppgjøret mot Tertnes, men det tok ikke mange minutter før de overtok initiativet. Laget stod distansen og sikret sin andre seier på hjemmebane for sesongen.

Fire døgn etter uavgjort mot Byåsen hvor det var stor irritasjon internt i laget etter at man rotet det til i sluttminuttene, var det mye snakk om å være smartere. Ravens traff ikke på alt, men det gjorde heller ikke gjestene. Hos Ravens var spillere og trenere godt fornøyd med to poeng.

Se videointervju med Emma Holtet (Tertnes), Anniken Wollik og Frida Haug Hoel.

Kaptein Frida Haug Hoel var glad og lettet. -Det er godt å se bredden i laget i dag. Det skal vi ta med oss videre.

Ravens ledet med to mål til pause, men Mällberg mente laget måtte heve seg i forsvar og duellspillet, samt la ballen gjøre jobben fremover. Det lykkes de kun delvis med, men det var nok til å sikre seieren.

-Det er et stort steg opp fra forrige kamp og det var viktig at vi fikk med oss to poeng. Vi har fortsatt mye å gå på i forhold til vårt eget konsept og ikke minst kynisme som vi har snakket mye om den siste tiden, sier Mällberg

Artikkelen fortsetter under bildet

Hæge Fagerhus Asak delte ut bestemannspremien til Anniken Wollik. Kantspilleren ble stemt frem av publikum i Ravens app

Kommende onsdag spiller Ravens 1/8-delsfinale mot Sola i cupen i Skedsmohallen (link: Billetter). Allerede fire dager senere møtes lagene igjen til den siste kampen i Rema 1000-ligaen før mesterskapspausen.

Kampfakta
Romerike Ravens – Tertnes 31-29 (15-13)
Link til alle kampfakta (NHF sider)