Frida Haug Hoel: -Vi gleder oss til å starte sesongen foran eget publikum – Ravens
Frida Haug Hoel, Romerike Ravens

Frida Haug Hoel: -Vi gleder oss til å starte sesongen foran eget publikum

Fridag Haug Hoel er en av veteranene på Romerike Ravens. Eidsvolljenta er kaptein og har vokst inn i rollen med gode lederegenskaper. Nå gleder hun seg til seriestarten mot Storhamar onsdag 30.august i Skedsmohallen.

-Vi har hatt en fin sesongoppkjøring. Det er noen nye konstellasjoner og justeringer både forsvar- og angrepsmessig. Det viktigste er at vi går inn til kampene med masse energi med tro på oss selv og egne ferdigheter.

Motstanderen fra Hamar sier de aldri har vært bedre. Hos Ravens er de også fornøyd. De fysiske testene er rekordsterke. Nå skal man kvitte seg med de tunge bein fra de siste kampene i oppkjøringen

Ane Mällberg: -Får vi muligheten skal vi gripe den

-Mot Storhamar har vi ingenting å tape. Det passer oss fint. Vi gleder oss til å starte sesongen på hjemmebane foran vårt eget publikum. De var vår åttende spiller forrige sesong. Vi håper på tilsvarende støtte i Skedsmohallen på onsdag. Vi skal senke skuldrene og ha det gøy, være tro til konseptet. Lykkes vi med det skal vi gi Storhamar kamp.

Frida Haug Hoel. Romerike Ravens

Både spillerne og trenerne er godt fornøyd med årets stall. Det innehar både kontinuitet og nye spillere med spisskompetanse. Ambisjonene i gruppa har blitt høyere.

-Vi ønsker å ta det neste steget. Selv om vi ikke har følt på det største overskuddet de siste dagene, så kommer det til å komme. Det blir viktig å ha en god motor som grunnlag for å stå gjennom en lang sesong med kamper. Jeg tror vi skal vise sprut i beina allerede mot Storhamar og i ukene som kommer.

Constance Hedenstad: -Jeg skal ikke stå med lua i hånda

25 åringen (bursdag 29.august) har spilt åtte sesonger i eliteserien og 1.divisjon med Ravens og Rælingen. Denne sesongen vil hun passere 200 kamper på dette nivået. Ambisjonene og sulten på utvikling er i høyeste grad tilstedeværende.

Sesongpremiere Klisterboksen (podkast)

-Jeg skal gå «all in» i alt jeg gjør. Den fysiske delen, i restitusjon og på banen i de tøffe kampene. Alltid 100%. Vi vet at det kan svinge i enkeltkamper. Det sier seg selv at det er bedre å få en god start enn en dårlig. Om vi opplever at det butter litt har vi mange nok skaller i dette laget til å snu det. Det har vi gjort før. Nå gleder vi oss til at kampene i Rema 1000-ligaen skal komme i gang