Frida og Rikke vant tradisjonsrik kåring – Ravens

Frida og Rikke vant tradisjonsrik kåring

Elitelaget i Rælingen har de siste ti årene hatt en intern kåring av «Årets spiller» og «Årets komet». Tradisjonen kommer nok til å leve videre i den nye klubben.

Sesongen 2020/21 ble av det spesielle slaget. Korona ga mange utfordringer. Kamper ble utsatt, det ble flere karantener, utfordrende treningshverdager og mye usikkerhet. Likevel holdt spillergruppa stort fokus på utvikling.

Årets spiller – Frida Haug Hoel
Alle spillerne, trenerne og støtteapparatet stemte frem spilleren som de mente hadde hatt størst betydning for laget gjennom sesongen. Syv spillere fikk stemmer og det var tydelig at det var mange som hadde imponert. Ingen kunne måle seg med Frida som fikk halvparten av stemmene.

Et par begrunnelser fra avstemmingen:

  • Jeg stemmer på Frida som årets spiller fordi hun har stått frem som en leder denne sesongen. Hun har en rå skuddarm. Hun er en allsidig med finter, skudd fra luft, bakke, utspill til kant og innspill til strek. Hun har vært viktig i mange kamper og tatt ansvar. Hun en stor bidragsyter i garderoben med godt humør og tar vare på lagvenninnene sine. I tillegg har hun sponset store summer til botkassen 🙂
  • En ettertraktet venstreslegge med stort repertoar. Farlig på gjennombrudd, men prikkskyter også fra 10 meter eller dunker til med en underarm. Dette kombinert med samspill med linjespillerne gjør det vanskelig å vurdere situasjonene i forsvar for motstanderne. Har tatt et steg videre på seniornivå denne sesongen. Tar ansvar og mer plass på en god måte. En viktig trygghet i gruppa.

Årets komet – Rikke Arnesen
Seks spillere fikk stemmer og kjempet om tittelen «årets komet», spilleren som har hatt størst utvikling gjennom sesongen. Det ble jevnt i toppen, men Rikke stakk av med fleste stemmer.

Et utdrag av begrunnelsene fra avstemmingen:

  • Jeg har stemt på Rikke som årets komet fordi hun fikk masse ansvar på kant i året sesong, og har virkelig grepet muligheten. Hun har et imponerende skudd-repertoar, og hun har vært taktisk sterk i forsvar i mange kamper. Hun er en gledesspreder og det er en glede å spille med henne.
  • Prestert i kampene, hatt fin utvikling. Kommet til sitt rette denne sesongen. Kunstneren på banen. Kreativ og vokst veldig denne sesongen.
  • Fylt rollen godt, tatt steg fra forrige sesong og vist godt forsvarsspill. I tillegg har hun utviklet noen helt syke skuddvarianter og vært sikker!