Fulgte planen og fikk betalt i poeng – Ravens
Solid forsvarspill av Rælingen mot Molde

Fulgte planen og fikk betalt i poeng

Rælingen hadde tilgode å ta med seg poeng fra Molde i seriekamp på bortebane. Etter en bedrøvelig serieåpning ønsket laget å vise seg fra en bedre side, og etter en hard arbeidsuke fikk jentene og teamet betalt.

Ga seg aldri
Det tok tre minutter og flere forsøk før den første ballen fant veien til nettmaskene. Romsdalslaget førte an, men det var tydelig at Rælingen hadde alvorlige planer om å gjøre det vanskelig for vertskapet. Det var lite som tydet på at Molde var skyhøye favoritter på oddsen eller at Røkkes millioner ga dem noe ekstra. Riktignok førte rødtrøyene kampen med opptil fire mål etter tyve minutter av første omgang, men RHK svarte og snudde det til selv å ligge to foran i protokollen. Til pause stod det likt, og kampen så ut til å bli en åpen affære. Kampbildet var ganske likt i 2.omgang, men igjen kom Rælingen tilbake, og kunne med litt marginer ha tatt med seg begge poengene. Likevel ble uavgjort resultat feiret som en seier.

Se kampen på handballtv.com

Solid av Østigård
Det var mange på Rælingens lag som viste seg frem fra en god side. Hjellnes i målet fikk revansjert seg fra serieåpningen. Kaptein Andrea Hanssen ble kåret til RHKs beste, og når hun måtte hvile leverte Karoline Strømberg på et solid nivå. Den som kanskje hadde gledet seg mest til denne kampen var Rikke Skiri Østigård. Den skadeforfulgte Åndalsnesjenta valgte klubbskifte fra Molde for å få fart på karrieren. I denne kampen leverte hun et bunnsolid stykke arbeid i den hvite Rælingsdrakta. Bakover var hun en gladiator og i angrep fikk hun tre flott nettkjenninger.

Videointervju med Rikke Skiri Østigård etter kampen

https://www.facebook.com/raelingen.hk/videos/456522344836868/


Fornøyd trenerteam
Daniel Birkelund og Ane Victoria Ness Mällberg har jobbet knallhardt med laget gjennom oppkjøringen. Birkelund var stolt og fornøyd med jentenes prestasjoner i kampen. -Først og fremst har vi en god arbeidsgjeng. Vi samlet laget på mandag etter forrige helgs serieåpning, og det var ingen unnskyldninger eller noen som pekte på andre enn seg selv. Jentene går inn i oppgaven på en god måte og leverer solid i 60 minutter mot Molde.

-På innsiden-
Opplev det siste minuttet av kampen

Les også
Sikret sesongens første poeng (Romerikes Blad)
Thomsens Molde gikk på en smell mot Rælingen (Nettavisen)
Skiri Østigård blomstrer i ny klubb: – Angrer ikke på at jeg forlot Molde (Romsdals Budstikke)

Nå venter bortekamp mot Larvik på onsdag før Rælingen tar i mot Byåsen med Julie Bøe Jacobsen på søndag i Marikollhallen (kl.16:00).

Kampfakta
Molde-Rælingen 26-26 (16-16)
Link til alle kampfakta (NHF sider)