Det ble et flott fellesarrangement for jentene og gutta i Marikollhallen. For Rælingen endte det med to seire og en strålende fornøyd gjeng med spillere og trenere.

Fjellhammer best av gutta
Det var fullsatt i hallen når jentelagene RHK, Haslum, Grane Arendal, og guttelagene LTH, Fjellhammer og Vålerenga spilte sine kamper. I gutteklassen ble det to seire til Fjellhammer, mens Lillestrøm fikk med seg to poeng etter at de slo Vålerenga.

Overbevisende av RHK
I Rælingens* første kamp møtte de Haslum. Det var jevnt de første fem minuttene, men deretter kontrollerte RHK kampen. Spesielt imponerende var Inda Aas spill i Rælingsmålet i 2.omgang. Med seier 25-18 hadde jentene fått en god start i årets Lerøyserie. I RHKs siste kamp stod Grane Arendal på den andre siden av parketten. Sørlendingene stod uten poeng etter at de hadde tapt mot Haslum tidligere på dagen. Kampen ble en parademarsj for Rælingen som fosset over Grane og vant 36-20. Sara Solheim ble kampens toppscorer med 10 mål.