Generalprøve mot Oppsal – Ravens

Generalprøve mot Oppsal

Etter en god oppkjøringsperiode skal Rælingen spille sin siste treningskamp før seriestarten mot Sola onsdag 2.september i Marikollhallen.

Lokaloppgjør
Torsdag 27.august tar RHK turen til Oslo for å måle krefter mot Oppsal. Oslo-laget har hatt en del endringer i troppen og har også fått ny hovedtrener. Stian Bjermeland har røtter i håndballen på Romerike og har flere år som hovedtrener i bl.a. Lillestrøm Topphåndball. Dette kan bli en fin duell med trenere fra Romerike på hver sin benk. Rælingen må finne seg i å stå som utfordrer, i alle fall dersom man skal følge eksperttipsene for årets Rema 1000-liga.

Oppsal med målsetting om sluttspillplass
-Jeg har fått en fin start med Oppsal. Spillerne, støtteapparatet og folket i klubben har vært veldig i møtekommende. Jeg føler det er en god kjemi i gruppa og at vi har funnet en trygghet som legger til rette for videre utvikling av laget. Det er vanskelig å vite hva vi skulle forvente av oss selv i starten, i og med at jeg er ganske ny inn i damehåndballen. I tillegg har det vært store utskiftninger i stallen både på spiller- og trenersiden. Jeg føler vi har trent godt og viser positive takter og forbedring i treningskampene, så jeg er trygg på at vi skal klare å markere oss. Målet er en sluttspillplass. Vi ønsker å ha et sterkt utviklingsfokus og være uredde gjennom sesongen. Dette blir en nøkkelfaktorer for oss, sier Bjermeland.

Forventer tøff kamp
Rælingen skulle ha spilt syv treningskamper i august, men må nøye seg med seks, inkludert kampen mot Oppsal. Kampen mot Larvik ble avlyst grunnet korona-situasjonen.
-Dette blir vår siste test før seriestarten. Vi er ferdige med å eksprimentere. Nå blir det finpussen og at vi strammer til litt. Jeg har jo sett Oppsal i kamp mot Sola. De har et fysisk lag og ser ut som de har jobbet bra i oppkjøringen. Det blir garantert en tøff kamp som vi gleder oss til, sier Ane Mällberg.

Kampen skal spilles i Oppsal arena kl.18:35. Det er ikke lagt opp til adgang for publikum.