Generation Handball – et perfekt sted for sesongoppkjøring – Ravens
Susann Nybo, Rælingen mot Aarhus

Generation Handball – et perfekt sted for sesongoppkjøring

Rælingens elitelag har vært på treningsleir i Viborg i en uke. Både spillere og trenere skryter av opplegget som arrangøren Generation Handball hadde lagt opp.

Imponert over arrangøren
-Da vi fikk invitasjonen om å delta tok det ikke lang tid å bestemme seg. De danske arrangørene har virkelig noe stort på gang. Jeg kjenner ikke til noen annen internasjonal kvalitetsturnering for juniorlag som også har et opplegg for elitelag som vil trene og spille kamper, forteller sportssjef Svein Strømberg

God kvalitet på motstanderne og treningene
Rælingen spilte oppvisningkamper på tre av kveldene mot Storhamar (eliteserielag), Horsens (topplag 1.div. Danmark) og det nyetablerte og ambisiøse elitelaget Aarhus United. -Vi fikk møte motstandere som holdt høy kvalitet. Det var perfekt for oss å ha fokus på noen av fasene i spillet som vi jobber med å utvikle. Fremover skal vi jobbe mer med det etablerte angrepsspillet, for dette ble ikke prioritert denne uka, forteller Michael O’Sullivan, hovedtrener i Rælingen.

Perfekt treningsuke
-Hva er du spesielt fornøyd med når du skal oppsummere samlingen? -Vi fikk kjørt 3 halløkter, 3 styrkeøkter og spilt 3 kamper. I tillegg ble det gode muligheter for video- og spillermøter for å skape utvikling. På en slik samling blir også gjengen bedre kjent, for vi er jo sammen hele tiden og fikk virkelig mange gode felles opplevelser. Opplegg med overnatting og fantastisk god og sunn mat gjorde at vi holdt energinivået gjennom hele uka, avslutter O’Sullivan.

Rælingen fortsetter med tett trenings- og kampprogram i ukene som kommer. På onsdag blir det treningskamp mot Stabæk og uken etter mot Oppsal, før det braker løs i Preseason Challenge 19.-20.august.

Se bilder fra Rælingens kamper:
Rælingen-Aarhus United, link
Rælingen-Horsens, link
Rælingen-Storhamar, link