Gir målvakttreneren æren for fremgangen – Ravens

Gir målvakttreneren æren for fremgangen

Daniella Holm har vist flott utvikling de siste sesongene. Nå har den 20 år gamle målvakten signert ny kontrakt og ser frem til reisen videre.

Uten målvaktstrener Geir Mällberg hadde jeg ikke vært der jeg er i dag

Daniella Holm

-Jeg begynte å spille håndball seks år gammel i Høland og fant tidlig ut at dette var en idrett som passet meg veldig godt. Som femtenåring fikk jeg trene med A-laget. Da familien flyttet byttet jeg klubb til Lillestrøm. Her møtte jeg også Geir for første gang (red. anm.: Geir Mällberg som er elitelagets målvaktstrener). Spesielt det første året tok jeg store steg fysisk og teknisk. Jeg har vært veldig heldig som har hatt Geir med meg så lenge, og hadde ikke vært der jeg er i dag uten han.

For tre år siden ble det et nytt skifte for Daniella. I Rælingens rekruttgruppe ble det spill i 2.divisjon og Lerøy. -Det var et viktig og godt skifte for meg. Jeg har et stort konkurranseinstinkt og trivdes veldig godt med å komme inn i et miljø med mer trening og seriøsitet, sier Daniella.

Utenom håndballen er Daniella en aktiv og sosial person. I tillegg til studier jobber hun også litt på en sushi restaurant. -Det har vært en rar sesong med mye mindre spilletid enn det man normalt trenger for å få utvikling. Dette føler jeg trenerne våre har løst veldig bra. For meg har det gitt stor motivasjon i periodene uten kamp at vi har hatt fokus på individuell utvikling. I tillegg har jeg følt stor hjelp i å ha Geir som målvakttrener å sparre med på treningene. Jeg håper å ta nye steg de neste årene. Målet er å ha håndball som fulltidsjobb. Kommende sesong ønsker jeg å etablere meg som en viktig spiller i laget, ta større plass og bli en større bidragsyter slik at vi når målene vi setter oss, sier den ambisjonsrike målvakten.

Daniella føler en sterk tilknytting til klubben, men kjenner også at det skal bli spennende med prosjektet i Romerike Topphåndballklubb der elitedelen av RHK skal stå på egne ben. – Jeg trives utrolig godt med spillerne, trenerteamet og menneskene rundt laget. Det at jeg var ønsket i en rolle kommende sesong virker lovende for min egen utvikling. Å få muligheten til å bli med på dette prosjektet var ikke vanskelig å takke ja til for min egen del, avslutter Daniella.