Gladnyhet for Leila – Ravens
Leila Laksiri

Gladnyhet for Leila

Leila Laksiri skal bli mamma, og hele Rælingen HK stiller seg i køen av gratulanter! Lørenskogjenta har vært kaptein og hærfører for RHKs damelag i fem sesonger. Som sentral spiller har hun en stor del av æren for lagets fremganger.

Kun få dager etter at laget hadde spilt sin første kamp i Grundigligaen fikk Leila beskjed om graviditeten. – Det var spesielt å være med på å gi alt i den første kampen som endte med seier, for så å høre at jeg er gravid kort tid etterpå. Graviditeten var jo grunnen for at jeg har stått over kampene, men jeg ønsket ikke å gå ut med det så tidlig, forteller Leila.

Lagvenninnene må klare seg uten sin kaptein resten av sesongen, men 28 åringen utelukker ikke comeback. – Jeg har jo slitt med skader i knærne, så denne pausen har sikkert kroppen godt av. Jeg har tilbudt meg å bidra rundt laget dersom det er behov, og går alt som det skal er mulighetene til stede for et comeback, avslutter Leila.