Gleder seg til reisen videre – Ravens
Andrea Hanssen, Rælingen

Gleder seg til reisen videre

Andrea Hanssen har vokst inn i en stor rolle som spiller og kaptein for Rælingens elitelag. Nå gleder hun seg til fortsettelsen etter at ny kontrakt med klubben er undertegnet.

Klar for sin 7.sesong
Kongsvingerjenta kom til RHK sommeren 2012. Klubben spilte i 2.divisjon og Andrea var også med på klubbens junior elitesatsing. Man kan trygt si at hun har vært med på hele den fantastiske reisen, via 1.divisjon og til to sesonger i eliteserien. Denne sesongen har laget hatt som mål å være med i toppen av 1.divisjon. – Vi har variert i prestasjonene, men har etterhvert utviklet et veldig godt forsvar som bidrar til at vi kan få mer ut av kontringspillet. Nå ser jeg frem mot de to siste kampene, hvor vi skal gi alt for få kvalik kamper og kjempe for eliteseriespill.

Vil bli sterkere
RHK har trent mer fysisk det siste året. Likevel har Andrea sterkt fokus på nettopp dette foran sesongen som kommer.
-Jeg må jobbe for å bli enda sterkere slik at det blir mulig å stå frem i større deler av kampene og skape et mer stabilt nivå. I tillegg ønsker jeg å videreutvikle skuddteknikken, gjerne i ulike posisjoner og også med en spiller i tett på kroppen, sier Andrea.

Takknemlig 
Også Andrea synes det blir spennende med ny heltidsansatt trener fra 1.mai. -Daniel Birkelund virker veldig håndballklok. Han har allerede gitt meg noen gode innspill, og tror han gjennom god tilgjengelighet kan bidra med mange gode detaljer for meg og de andre jentene, fortsetter Andrea. Samtidig avsluttes et kapittel med Michael O’Sullivan. -Jeg er veldig takknemlig for at Michael har hatt tro på meg og gitt meg trygge omgivelser der jeg har hatt mulighet for å utvikle meg som spiller og menneske.

For Rælingen har nok en viktig brikke falt på plass. Laget går nå inn i sesonginnspurten. Med to kamper igjen har RHK fortsatt muligheten for kvalikplass i egne hender.