God gjennomkjøring i Preseason Challenge – Ravens
Cecilia Tærud Hjellnes, Rælingen

God gjennomkjøring i Preseason Challenge

Det ble oppskriftsmessig finale mellom Grundigligalagene Rælingen og Gjerpen i årets Preseason Challenge. Rælingen spilte en meget god 1.omgang og ledet 13-7 til pause. Etter hvilen mistet laget rytmen. Spillet ble preget av mange utvisninger og RHK var en periode nede i kun 3 utespillere på banen. Gjerpen scoret sitt siste mål med 4 sekunder igjen på klokka og sikret seier 21-20. Hos Rælingen ble målvakt Cecilia Tærud Hjellnes kåret til beste spiller. Hun spilte kun 1.omgang og bidro med 14 kvalifiserte redninger.

-Vi har trent bra og spilt 7 kamper på 9 dager. Det har gitt oss gode svar på hva som fungerer. Vi har benyttet over 20 spillere og rullert mannskapet. Nå skal vi spisse formen og formasjonene til serieåpningen, forteller Rælingens trener Michael O’Sullivan