God start men så ble det full stopp – Ravens
Leila Laksiri, Rælingen

God start men så ble det full stopp

Rælingen kom med til Oppsal arena med en god følelse. Laget startet friskt og ledet etter halvspilt første omgang, men så kom problemene.

Karoline Strømberg satt inn kampens første scoring. Ane Marthe Lines fulgte opp. Det så lyst ut. Oppsal angrep bredt i banen og det tok litt tid før RHK fikk demmet opp. Deretter fulgte Oppsal en velkjent fungerende oppskrift. Lite nøyaktige RHK avslutninger ble ekspedert til effektivt kontringsspill. Vertskapet var rett og slett mer effektive og nøyaktige. Ledelse 7-8 midtveis i omgangen ble snudd til 19-11 i favør Oppsal til pause. Det ble litt jevnere etter hvilen, men Rælingen klarte aldri å true hjemmelaget i denne kampen.

Leila Laksiri ble kåret til RHKs beste. Hun var den friskeste spilleren i 2.omgang og ble også lagets toppscorer.

-Vi må studere hvor det feilet og jobbe videre, for vi må se fremover. Allerede om en uke venter Storhamar i Marikollhallen, forteller Michael O’Sulivan.

Les hva Romerikes Blad skriver om kampen (RB+)