Heder og ære til Tone og Frank Borghagen på Regionstinget – Ravens

Heder og ære til Tone og Frank Borghagen på Regionstinget

Norges Håndballforbund Region Øst har avholdt sitt Regionsting. Her ble det blant annet valgt nytt styre og ikke minst gjort heder og ære på flere. Ekteparet Tone og Frank Borghagen gjør en enorm innsats for både Romerike Ravens og Regionen. Nå fikk de fortjent påskjønnelse fra NHF RØ.

Frank Borghagen tildelt hedersmerke i gull
Fra NHF RØ fikk Frank hedersmerket i gull for sitt arbeid som leder av Arrangement Utvalget og for sitt arbeid under arrangement for RØ

Arne Storstrøm, NHF RØ, som samarbeider mye med Frank forteller;

Frank Borghagen har bidratt sterkt for regionen og hatt ulike oppdrag som frivillig. Noen av oppgavene som kan nevnes er leder for regionens arrangementsutvalg i mer enn 15 år, hvor han har bidratt sterkt i regionens arrangementskomite og i jobben som tidtaker og sekretær. Han har også bidratt som frivillig i mer enn 15 år på regionens arrangementer. Ingen oppdrag har vært for liten eller for stor. Han har kjørt land og strand og organisert og hjulpet til på arrangementer. I tillegg hjelper han administrasjonen i sitt daglige arbeid og stiller opp med alt fra enkle kjøreoppdrag, rigging og klargjøring, ja han er også med å planlegge mange av regionens arrangement og legger ned mange timer allerede før selve arrangementet skal gjennomføres. Dette gjelder både regionens bredde og topparrangementer. I arbeidet kan nevnes landskamper for junior og senior, 4-nasjoners turneringer og NM finalene i Oslo Spektrum. Regionen sier tusen takk for det sterke engasjementet som frivillig og som håndball «nerd» som rett og slett er mer enn imponerende, og for at han bruker sin tid på akkurat oss.

Tone Borghagen tildelt hedersmerke i sølv
Også Franks ektefelle Tone ble påskjønnet med hedersmerket i sølv for sitt arbeid under arrangement for RØ

Storstrøm forteller følgende om henne;

Tone Borghagen har bidratt for regionen og hatt ulike oppdrag som frivillig. Noen av oppgavene som kan nevnes er for regionens arrangementsutvalg, regionens arrangementskomite, tidtaker og sekretær. Hun har bidratt som frivillig for arrangementskomiteen i regionen i ca 15 år, herunder arrangement som gutteturnering, åpningsturnering, Bringserien, landskamper, yngre arrangement, 4 nasjoners turnering for landslag junior og senior, samt NM finaler.

I tillegg til Frank og Tone, mottok følgende hedersmerke på regionstinget:
Magnus Muri Nygren, Fjellhammer (Hedersmerke i sølv)
Rolf Kristiansen, Årvoll IL (Hedersmerke i sølv)
Daniel Spanic, Haslum HK (Hedersmerke i sølv)
Laila Horgen, Follo HK (Hedersmerke i sølv)

Årets unge frivillige
For første gang ble det utdelt en pris til «Årets unge frivillige». Lillestrømgutten Henrik Sletteng-Fagerli er en kjent person i Ravens og ikke minst partnerklubb Lillestrøm Håndballklubb. Unggutten er særdeles aktiv. I tillegg til å spille selv, har han gjort seg bemerket som trener, TV-kommentator og programleder for podkasten Klisterboksen. De to sistnevnte i Romerike Ravens.

Henrik Sletteng-Fagerli (nr.2 fra venstre) i studio under innspilling av en av episodene i Klisterboksen

Hæge Fagerhus Asak inn i regionstyret
Hæge har det siste året vært styremedlem og arrangementsansvarlig i Romerike Ravens. På regionstinget ble hun valgt inn som medlem i regionstyret.

Hæge Fagerhus Asak (t.v) er nyvalgt styremedlem i regionstyret. På bildet deler hun ut bestemannspris til Maja Muri etter Ravens-Vipers i Rema 1000-ligaen

Man kan trygt si at Romerike satte sitt preg på årets regionsting!