Historisk sponsoravtale – Ravens

Historisk sponsoravtale

RHK er inne i sin femte sesong hvor klubben er «topp 15» i Norge. Utviklingen sportslig har gått parallelt med den økonomiske siden.

To nye år med Strømmen Sparebank
-Dette er en viktig avtalesignering for oss. Det gir forutsigbarhet i det sportslige arbeidet som skal gjøres. Målsettingen er å videreutvikle markedsarbeidet slik at vi kan få en enda bedre verktøykasse, sier sportssjef Svein Strømberg

Lokalbanken på Strømmen har vært elitelagets hovedsponsor i en årrekke. Banken som flytter inn i nye flotte lokaler på nyåret har et bredt og godt tilbud innenfor bank og forsikring. I tillegg har de spesielt gunstige vilkår til alle som er medlemmer i håndballklubben.

RHK med positiv egenkapital
De nye lisenskravene til eliteserie og 1.divisjon betyr at klubbene må ha positiv egenkapital i regnskapet pr 31/12-2018. RHK er på trygg grunn i forhold til de økonomiske  kriteriene. I tillegg imøtekommer også klubben kravene knyttet til trenerkompetanse og rekruttering. Dog er situasjonen rundt anleggssituasjonen uavklart, selv om to kommunestyrevedtak har vedtatt bygging av hall som imøtekommer kravene.

Romerikes Blad: Mens flere av konkurrentene opplever økonomisk krise, har Rælingen mer i sponsorinntekter enn noensinne

-Det er krevende å drive elitesatsing i en av Norges mest populære idretter. Vi utvikler også breddeidretten i egen klubb, men det vil være utfordrende å få til dette på en god måte dersom ikke anleggssituasjonen bedrer seg snarlig. Vi er glade for støtte og interesse fra idretten i Rælingen, lokale håndballklubber og ikke minst næringslivet, avslutter Strømberg.