Hjellnes storspilte – men ingen poeng – Ravens
Cecilia Tærud Hjellnes, Rælingen

Hjellnes storspilte – men ingen poeng

Rælingen varierte i prestasjonene men hadde likevel kontakt på stillingen 17-15 til Glassverket ni minutter ut i 2.omgang. Hjemmelagets trener Geir Ostorp la time-out kortet og fikk orden på Drammensjentene. De neste fem minuttene avgjorde de kampen til egen fordel med å score fem, mens RHK ikke fant veien til nettmaskene.

Det så lyst ut i starten. Rælingen var det beste laget i det første kvarteret, og presset Glassverket gjennom kontant forsvar og målvaktspill. I siste del av omgangen fikk hjemmelaget et lite forsprang. De fikk også den beste starten i 2.omgang. Det tok fem minutter før RHK våknet til liv og igjen pustet mesterligalaget i nakken. Det ble for unøyaktig i avslutningen, og det hjalp ikke stort at Rælingens målvakt Cecilia Tærud Hjellnes igjen leverte en strålende kamp. Cecilia vartet opp med 24 redninger gjennom kampen og ble fortjent kåret til beste spiller.

Andrea Hanssen ble Rælingens toppscorer

-Vi var ikke taktisk smarte nok som lag. I dag ble vi litt for overmodige og unøyaktige. Da blir vi straffet. Jentene skal likevel ha kredit for at de våger. Vi skal gjøre alt vi kan for å prikke toppformen til kampene mot Halden og Sola før mesterskapspausen, forteller Michael O’Sullivan