Holdt seg til planen og vant en solid lagseier – Ravens
Romerike Ravens

Holdt seg til planen og vant en solid lagseier

Ravens satte umiddelbart premissene og førte an i Rema 1000-liga oppgjøret mot Larvik. Romeriksjentene så ut til å trives godt i Stavernhallen som for anledningen var vertskap og Larviks hjemmebane.

-Dette ble virkelig en lagseier. Jentene leverer. Vi holder oss til planen og får betalt for det. Benken vår hadde entusiasme til terningkast seks, sier hovedtrener Ane Mällberg

Vestfoldlagets store stjerne Maja Furu Sæteren ble nøytralisert. Ti minutter ut i kampen la Arne Sendstad om til syv mot seks spill i angrep. Ravens hadde forberedt seg på dette. Frimerket på Furu Sæteren ble til en 5:1 formasjon spisset mot hennes plassering. Storscoreren gikk til slutt av banen med to fattige scoringer.

Artikkelen fortsetter under videoeintervjuet med Frida Haug Hoel og Vilde Johansen

Kaptein Frida Haug Hoel gikk foran sammen med målvakt Vilde Johansen. Haug Hoel

-Vi leverer bra alle som en i dag. Dersom det glipper i forsvar står Vilde i veien. Sliter vi fremover er det en ny som melder seg på. Det var utrolig morsomt å stå på banen i dag, sier Ravens beste spiller Frida Haug Hoel.

Laget har hatt gode perioder i tidligere kamper, men har ved flere anledninger mistet roen og planen. I oppgjøret mot Larvik stod Ravens distansen uten å miste troen selv om Larvik kom tilbake flere ganger.

-Vi driver kampen i 60 minutter og står rakt i ryggen hele tiden, sier Linnea Säreborn som preget kampen og lagvenninnene med sitt store engasjement.

Allerede på onsdag skal Ravens i ilden igjen. Da spiller laget 1/8-delsfinale i NM mot Vipers Kristiansand i Skedsmohallen. Link: Kjøp billetter

Kampfakta
Larvik – Romerike Ravens 29-33 (12-12)
Mål Ravens: Frida Haug Hoel 10, Maja Muri 9, Linnea Säreborn 5, Hanna Örtorp 3, Astrid Mjøen Holstad 3 (1), Marielle Nordvang 2, Sarah Deari Solheim 1
Toppscorer Larvik: Polina Gencheva 10 (4)
Utvisninger: Ravens 1×2, Larvik ingen
Dommere: Sondre Liltved og Petter Haavi