Hvem kommer til Bring og Lerøyserien? – Ravens
Romerike Ravens jublet over mulighet til å få en ny kvalikmulighet til BRINGserien

Hvem kommer til Bring og Lerøyserien?

Etter den første kvalifiseringsrunden til BRING- og LERØYserien skal Romerike Ravens sine lag ut i en siste kvalifiseringsrunde førstkommende helg. Så langt er det kun Lillestrøm (BRING) og Fjellhammer (BRING og LERØY) som er klare blant lagene fra Romerike. I tillegg skal Lørenskog og Ull/Kisa ut i en ny kvalik i BRINGserien.

BRINGserielaget (J16) til Ravens er et samarbeid mellom partnerklubbene Frogner IL Håndball og Nit-Hak. De skal måle krefter mot Ull/Kisa, Bækkelaget og HK Rygge. Kampene spilles på Jessheim.

I 18-årsklassen samarbeider partnerklubbene Rælingen HK, Skjetten Håndball og Nit-Hak i forsøket på å kvalifisere seg til LERØYserien. Ravens møter Konnerud, Levanger og Fyllingen i Drammen. Partnerklubb Lillestrøm, samt Fet IL og Ull/Kisa røk dessverre ut i første kvalifiseringsrunde.

De to beste lagene i hver kvalifiseringspulje er kvalifisert til landsdekkende seriespill i henholdsvis BRING- og LERØYserien.

BRINGserien, kvalifiseringspulje 1

Lørdag 30/9, Kl.13:30JessheimhallenRomerike Ravens – Bækkelaget
Lørdag 30/9, kl.17:30JessheimhallenHK Rygge – Romerike Ravens
Søndag 1/10, kl.12:30JessheimhallenUll/Kisa – Romerike Ravens

LERØYserien, kvalifiseringspulje 7

Lørdag 30/9, Kl.13:30KonnerudhallenRomerike Ravens – Fyllingen
Lørdag 30/9, kl.17:30KonnerudhallenLevanger – Romerike Ravens
Søndag 1/10, kl.12:30KonnerudhallenKonnerud – Romerike Ravens

Har du mulighet til å reise for å støtte lagene til Romerike Ravens? Ta gjerne turen til en av hallene. Søndagen kan avsluttes med å se Romerike Ravens spille mot Fana i Rema 1000-ligaen kl.18:00 i Skedsmohallen.