-Hver eneste trening er viktig – Ravens
Emma Holtet og Carina Berg, Rælingen

-Hver eneste trening er viktig

Flere unge spillere har vist flott utvikling det siste året. Rekruttlaget i 2.divisjon er sammen med Lerøyserien en unik arena for unge talenter. Noen av de yngste har også fått mye spilletid i eliteserien. Carina Berg (18) og Emma Holtet (19) spiller fast på A-laget. Nå er jentene klare for nye år i klubben.

Konkurranse er viktig for utviklingen
Begge jentene fremhever en god treningshverdag, tilrettelegging og konkurranse om plassene som viktigste faktorer for egen fremgang. -Jeg føler spesielt at tempoet i spillet og min egen avslutningsteknikk har blitt bedre, sier Carina Berg. Hun fremhever forsvar, kontringer og evne til å sette gode sperrer hos Emma Holtet.  Fokuset på treningsarbeidet er åpenbart hos jentene. -Det er ikke vanskelig å si noe bra om Carina heller, sier Emma. –Hun har et veldig bra blikk for spillet og har et smart håndballhode. For min egen del har utviklingen bakover på banen vært størst. Det er også avgjørende med kultur for tilbakemeldinger. Hver eneste trening er viktig for å ta nye steg.

Fremgang hos flere unge spillere
Carina, Emma og Marte Juuhl Svensson (17) har hatt eliteserien som sin hovedarena de siste månedene. Deres deltakelse på klubbens Lerøylag har vært begrenset. De øvrige jentene på 18-årslaget har levert imponerende resultater. Etter helgens siste runde av det ordinære seriespillet var tabellen hyggelig lesing. Rælingen gikk helt til topps og er dermed kvalifisert for det nasjonale sluttspillet.


Emma Holtet
Født 2.februar 2000
Linjespiller
Draktnummer 13
Tidligere klubb: Nit/Hak
Antall kamper i eliteserien: 14 (pr. 5.mars)

Carina Berg
Født 6.juli  2000
Bakspiller
Draktnummer 21
Tidligere klubb: Frogner og Fjellhammer
Antall kamper i eliteserien: 10 (pr. 5.mars)SE OGSÅ: -På innsiden-
Hjemmekamp mot Skrim
Svært viktig kamp for å overleve i eliteserien. Rælingen vant det forrige oppgjøret. Hva skjedde i garderoben? Hva ble sagt i time-out? Hør også intervju etter kampen