Hvorfor bli en del av Romerike Ravens sponsornettverk? – Ravens

Hvorfor bli en del av Romerike Ravens sponsornettverk?

Det er flere gode grunner til hvorfor næringslivsledere på Romerike bør vurdere å bli en del av sponsornettverket til Romerike Topphåndballklubb, eller Romerike Ravens som laget også kalles. Her er noen av fordelene:

  1. Synlighet: Som sponsor vil bedriften din kunne få synlighet gjennom en rekke kanaler, inkludert på klubbens nettsider, sosiale medier og gjennom ulike arrangementer. Romerike Ravens har et stort publikum og en stor følgerskare, og det vil gi bedriften din god eksponering.
  2. Positivt omdømme: Ved å støtte opp om lokalsamfunnets håndballag og bidra til å skape positive opplevelser og aktiviteter for unge mennesker, vil bedriften din kunne bygge et godt omdømme og øke sin goodwill i samfunnet.
  3. Networking: Å være en del av sponsornettverket gir deg også muligheten til å bygge relasjoner med andre næringslivsledere og aktører i lokalsamfunnet, noe som kan føre til nye forretningsmuligheter og samarbeid på sikt.
  4. Markedsføring: Som sponsor vil bedriften din kunne bruke klubbens logo og navn i markedsføringsmateriell, og dette kan bidra til å øke bevisstheten rundt bedriften og skape merkevarebevissthet.
  5. Stolthet: Å støtte opp om lokalsamfunnets håndballklubb kan også gi ansatte og kunder en følelse av stolthet og tilhørighet, noe som kan være med på å skape en positiv bedriftskultur og økt lojalitet blant ansatte.

Romerike Ravens er Romerikes eneste elitelag på kvinnesiden i håndball, og som sponsor vil du støtte opp om et lag som representerer regionen på nasjonalt nivå. Ved å være en del av sponsornettverket vil du kunne bidra til å skape positive opplevelser og aktiviteter for unge mennesker, samtidig som du får eksponering og muligheten til å bygge relasjoner med andre næringslivsledere i lokalsamfunnet.

Ønsker du å høre mer om Romerike Ravens og mulighetene for å være med på laget? Da tar du kontakt med Bjørn Kenneth Muggerud på e-post eller telefon 900 99 838.