Ida Ringlund Hansen klar for RHK – Ravens

Ida Ringlund Hansen klar for RHK

Med Karina Sellands korsbåndskade startet jakten på en erstatter. Nå har RHK lykkes i å signere spilleren som stod øverst på ønskelisten.

Klar for nye utfordringer
Ida Ringlund Hansen har vært en av bærebjelkene i prestasjonsklubben Follo HK Damer. Jenta fra Ski har spilt i klubben fra hun var 17 år og vært med på reisen fra 2.divisjon til Rema 1000-ligaen. Rælingen har fulgt Ida gjennom flere sesonger. Hun var nær en overgang våren 2018. -Da Rælingen sist rykket opp i Eliteserien var jeg nær en signering, men ble i Follo fordi jeg hadde veldig stor tro på laget der. Det har jeg fortsatt, men velger nå å gjøre et klubbskifte for å utfordre meg selv på andre områder. Jeg har stor tro på det sportslige prosjektet til Rælingen, og jeg ser frem til å arbeide med Ane Mällberg og Michael O’Sullivan, sier Ida.

Sterke offensive kvaliteter
24-åringen er en utholdende sterk linjespiller, som er god til å fange ballen og score mål. -Jeg ser frem til å utvikle meg i RHK, og særlig i arbeidet med å bli en mer komplett forsvarsspiller. Samtidig ønsker jeg å videreutvikle meg i fremoverspillet. Jeg vil først og fremst bidra til en god treningskultur, til gode holdninger og håper jeg kan bidra med en del scoringer når den tid kommer.

Eliteseriespill ga mersmak
-Å spille i Rema 1000-ligaen var en kjempepositiv opplevelse. Det alltid å spille tøffe kamper, møte bedre motstandere og nye utfordringer i hver kamp, er spennende og motiverende i en treningshverdag hvor man stadig jobber for å bli bedre. For min del ble det ikke så mange kamper grunnet skade, men håper å gjøre noe med det i sesongen som kommer, fortsetter hun offensivt.

Ønsker å bidra til sportslig suksess
Ida håper på suksess med sine nye lagvenninner, samt å ta et steg videre som håndballspiller. -Jeg har stor tro på trenerteamet i klubben og ser frem til å arbeide med dem og hele laget. Jeg ser også frem til å danne et godt linjespillerteam med Emma, Kristin og Karina, og tror vi kan utfylle hverandre godt. Selv om Karina er skadet blir vi viktige for hverandre, hun med sin erfaring, og forhåpentligvis et bidrag fra meg i tiden hun skal bygge seg opp.