-Jeg gleder meg til å komme tilbake – Ravens
Julie Bøe Jacobsen (i midten), Jeanette Nilsen og Michael O'Sullivan, Rælingen

-Jeg gleder meg til å komme tilbake

Julie Bøe Jacobsen hadde stor suksess i Rælingens første sesong i Grundigligaen. Den fotrappe og håndballsmarte 18 åringen ble korsbåndskadet i sommer på siste økt med ungdomslandslaget før VM.

Det er liten tvil i at Nittedalsjenta har vært savnet, men Julie har brukt perioden hun har vært borte fra håndballen meget godt. Trenerne er veldig fornøyd med progresjonen som vises. -Jeg jobber hardt for å bli klar til seriestarten i september og ser fram til sesongen som kommer i Rælingen.

-Å være borte så lenge fra håndballen er tøft. Har du klart å skape noe positivt ut av dette?

-Jeg har blitt mer strukturert i treningsarbeidet. Å gå gjennom dette har gjort meg sterkere mentalt. Jeg føler meg klar til å ta nye steg, forteller en optimistisk Julie Bøe Jacobsen.