-Jeg tenker utvikling hele tiden – Ravens

-Jeg tenker utvikling hele tiden

Stortalentet Sarah Deari Solheim har undertegnet profesjonell kontrakt med Rælingen. Avtalen med 18-åringen strekker seg i første omgang til og med sesongen 20/21.

Trening og spillarenaer som gir utvikling
Hun har herjet på rekruttlaget og i Lerøyserien. Nå løftes Sarah opp fra hospitant til fast plass på A-laget. Med Anna Vyakhireva (høyre back Russland), kanskje verdens beste håndballspiller som forbilde, håper hun å ta nye steg i håndballkarrieren. -Det viktigste er god trening og å ha spillarenaer som gir meg utvikling, så får vi se hvor fort det går før jeg får spille med A-laget, sier Sarah som fikk sin debut på A-laget mot Vålerenga i cupen.

Motivert av fysisk fremgang
Sarah spilte som barn og ungdom i Vestli og Bækkelaget, og med bostedsadresse på Fjellhammer er ikke veien til Rælingen lang. Det siste halvåret har den fysiske treningen blitt satt mer i system, og fremgangen har ikke latt vente på seg. -Jeg føler meg mye sterkere og styrke har vært noe jeg har brukt mye tid på det siste året. Ved hjelp av XPS (Red.anm: program/app som benyttes i treningsplanlegging) har jeg sett utviklingen min gå i en positiv retning. Det har jo hjulpet mye på motivasjonen. Målet mitt er å fortsette å trene hardt og etterhvert være med å bidra på A-laget. Jeg tenker utvikling hele tiden og jeg føler at Rælingen er den rette arenaen akkurat nå, fortsetter Sarah.

En høst med gode opplevelser
Rekruttmiljøet i klubben har hatt en fantastisk høst. Med 2.divisjon og Lerøyserien som hovedarenaer får jentene gode spillearenaer, men der de har hatt det mest gøy er nok i NM-J20 hvor de har spilt seg fram til finale.
-Det var fantastisk å vinne som underdogs mot Fredrikstad og Tertnes i kvart- og semifinale. Opplevelsene var ubeskrivelig morsomme. Jeg har aldri spilt NM-J20 før, så det å få være med å oppleve finale i Spektrum er noe jeg gleder meg stort til, avslutter stortalentet.