Jevn cupkamp mot Tertnes – Ravens
Karoline Strømberg, Rælingen

Jevn cupkamp mot Tertnes

Rælingen drømte om semifinale, men måtte nøye seg med en historisk kvartfinale i årets NM etter knepent tap for Tertnes i Bergen.

Hjemmelaget scoret først ved Celine Sivertsen, men RHK var absolutt med på notene. Karoline Strømberg hamret inn fire mål, og etter 12 minutter stod det 3-5 til RHK på måltavla. Gradvis kom hjemmelaget mer inn i kampen. Noen gode avslutninger ble premiert med ledelse 9-6 til pause for Tertnes.

Etter hvilen kom flere RHK spillere med på scoringslista. Jentene krøp opp i ryggen på Bergenserne. To ganger var de kun to mål bak, og siste gang var det bare 6-7 minutter igjen på klokka. Hjemmelaget klarte tilslutt å ro det i land med seier 22-19.

Cecilia Tærud Hjellnes stod en meget god kamp og ble kåret til RHKs beste. Målvakten har ved flere anledninger vist at hun har et høyt toppnivå. Nimålsscorer Celine Sivertsen fikk bestemannsprisen hos vertskapet.

-Jeg er veldig fornøyd med at jentene svarer på det vi har snakket om gjennom handlingene sine på banen. Det var veldig mye bra i denne kampen. Flott å se at Karoline Strømberg er tilbake på toppnivået og scorer ni mål. Også Ane Marthe Lines og Frida Haug Hoel leverer en god kamp, forteller Michael O’Sullivan