Jublet for kvalikplass – Ravens
Kaja Kristensen, Rælingen

Jublet for kvalikplass

Lokaloppgjør har tendens å leve sitt eget liv. Spenningen hadde bygget seg opp gjennom uka og Rælingen var maksimalt forberedt på en tøff duell. Med seieren i havn sikret RHK kvalikplassen til eliteserien.

Dominerte fra første stund
Det tok ikke mange minutter før standarden ble satt. Rælingen stormet over naboene i grønt og eide parketten i Lørenskoghallen. Før kampklokka hadde rundet syv minutter ledet RHK 4-1 og Fjellhammer la time-out kortet på sekretariatbordet. Det var tydelig tempoforskjell og større vilje blant Rælingsjentene til å gi litt ekstra i duellene. Med sluttspurt i 1.omgang økte hvittrøyene fra 17-10 til 20-10 i omgangens siste minutter. Spørsmålet om hvem som skulle ta med seg poengene var dermed i realiteten avgjort.

Mange som meldte seg på
Etter hvilen fortsatte kampen i samme mønster. Rælingen rullerte på mannskapet uten å vise noen svakhetstegn. Med kun ni tekniske feil gjennom en kamp med stort tempo viste RHK også at de har formen inne. Målvakt Cecilia Tærud Hjellnes ble nok en gang kåret til banens beste. Med seg hadde hun hele ti lagvenninner som tegnet seg på scoringslista!

-I denne kampen var det veldig mye som var bra. Uansett hvem som stod på banen var det fullt trøkk, sier Michael O’Sullivan. RHK-treneren er tydelig på at det skal skapes en ny formtopp til de to kvalifiseringskampene som kommer i slutten av måneden. -Vi kommer ikke til å ta lett på den siste seriekampen mot Aker førstkommende søndag. De kommer garantert topp motivert. For oss er det perfekt opplading og meget god motstand inn mot oppgavene som venter, avslutter O’Sullivan

Videointervju etter kampen:

Superdeilig med seier og ikke minst at kvalikplassen er sikret 👍 Hør hva Cecilia, Karoline og Andrea sier etter kampen mot Fjellhammer (40-23)#HeiaRHK #NoGutsNoGlory