Jublet for seier og viktige poeng – Ravens
Glade Ravens-jenter etter seier

Jublet for seier og viktige poeng

Både spillere og trenere i Ravens ventet et tøft oppgjør mot et Follo-lag som «måtte» vinne for å få en luke til nedrykksplassen på tabellen. For Romerikslaget dreide det seg om å stå distansen etter å ha tapt poengene i slutten av flere kamper i Rema 1000-ligaen.

Follo HK Damer startet best. De spilte på hele registeret og var det førende laget gjennom 1.omgang. Ravens fant ikke helt ut av tingene. Det var jevnt og krigende innsats hos begge lag. Ravens vant dueller, men evnet ikke å fullføre. Det var derfor fortjent at gjestene gikk til pause med to måls ledelse.

Pausepraten hadde åpenbart effekt for blåtrøyene. Forsvaret holdt meget høyt nivå de siste tretti minuttene. Det var duellspill på høyeste nivå. Bakerst vartet Zaynan Elmrani opp med godt målvaktspill. Syv minutter ut i 2.omgang tok Ravens ledelsen for første gang i kampen. Laget så seg aldri tilbake. Ledelsen økte til tre mål. Follo-benken svarte med time-out. Det gikk fem minutter til, og ledelsen var blitt til seks mål. Ny time-out for gjestene. Ravens dominerte den siste halvtimen. Marielle Nordvang storspilte og fikk bestemannsprisen. Dersom det hadde vært to priser ville nok Linnea Säreborn også fått en, for den svenske kraftspilleren var brilliant.

-Vi manglet litt i første omgang. I de siste tretti minuttene viser jentene fantastisk duellspill. Samtidig finner vi roen når vi trenger det. Jentene spilte hverandre gode i dag, sier en meget fornøyd Ane Mällberg.

Se videointervju med Marielle Nordvang og Linnea Säreborn

Kampfakta
Romerike Ravens – Follo HK Damer 33-27 (13-15)
Mål Ravens: Marielle Daae Nordvang 8, Maja Muri 7 (1), Linnea Säreborn 5, Merlinda Qorraj 3, Astrid Mjøen Holstad 3 (1), Frida Haug Hoel 2, Anna Lunke Norum 2, Hanna Örtorp 2, Kristin Eskerud 1
Toppscorer Follo HK Damer: Anette Sundfær Johnsen 7 (2), Eline Osland 7 (1), Juni Høgden Mæle 7
Utvisninger: Ravens 2×2, Follo 3×2
Dommere: Rebecca Røsberg Skjold og Antonie Seierstad Dale
Tilskuere: 335

Få med deg oppgjøret mellom Ravens og Larvik søndag 18.februar kl.18:15 i Skedsmohallen. Kjøp billetter (trykk her). Kampen blir hovedkamp på TV2, så vi håper å vise at vi kan skape god stemning i Skedsmohallen!