Julie og Stina på landslagssamling – Ravens
Julie Bøe Jacobsen og Stina S. Rosenberg Strengenes, Rælingen

Julie og Stina på landslagssamling

To av Rælingens spillere er tatt ut til juniorlandslagets samling i Skien 15.-18. februar. Det blir et etterlengtet comeback for Julie Bøe Jacobsen, som sammen med Stina Strengenes reiser på samlingen. Frida Haug Hoel og Vilde Byberg Smedstad er reserver.

-Det blir gøy å møte jentene igjen. Vi skal ha mye fokus på samspill og laget som helhet. Jeg håper å bruke disse øktene til å utvikle bedre samspill med bakspillerne. Det er også utrolig gøy og veldig fortjent at Julie er med på samling igjen, forteller Stina.

Julie pådro seg en korsbåndskade på landslagssamling for 20 måneder siden. Skuffelsen var stor for Nittedalsjenta da hun gikk glipp av mesterskapet, og reisen tilbake har vårt utfordrende. -Jeg gleder meg over å være tilbake. Det har vært en lang tøff vei, men jeg har brukt tiden godt og har blitt sterkere gjennom blant annet veldig god oppfølging av Tom Morten Svendsen (red. anm.: kvinnelandslagenes fysiske trener).  Jeg har lært mye gjennom denne prosessen som vil bli viktig for meg som håndballspiller, ikke minst hvor viktig det er å ha god struktur i treningsarbeidet, forteller Julie.

A-landslagets trenere Thoris Heigarsson og Mia Høgdal bidrar på deler av programmet. Samlingen ledes av Vigdis Holmeset og Geir Oustorp.