Karoline Lund før lokaloppgjøret: -Håndball er ikke matematikk – Ravens

Karoline Lund før lokaloppgjøret: -Håndball er ikke matematikk

Karoline Lund har en sentral rolle som spiller for Aker Topphåndball. Hun er Rælingsjente og fikk med seg 9 kamper i 2015/16 som var den første sesongen for moderklubben i eliteserien. Siden har hun spilt for både Larvik og Aker.

Kribler litt ekstra
I lokaloppgjøret på søndag har laget fra Oslo vest favorittstempelet, men Karoline forventer ikke å få noe gratis. -Håndball er ikke matematikk, så det at vi slo Fana og Fana slo Rælingen betyr ikke at vi automatisk slår Rælingen. Hvordan lagene står i forhold til hverandre og hva slags dag lagene har, har alt å si. Det er få igjen av de jentene jeg spilte med da jeg var i Rælingen. Likevel er det alltid spesielt å spille mot Rælingen. Jeg skal innrømme at det kribler litt ekstra i en sånn kamp, sier Karoline.

Karoline Lund (sittende) og Emma Holtet (Rælingen) i NM J20 finalen 2019. Begge var her undrende over en dommeravgjørelse

Har en offensiv innstilling
Aker leverte solide resultater i fjorårets serie. Laget må klare seg uten fjorårets assist-dronning i Rema 1000-ligaen, Marielle Martinsen, som ble hentet til Aarhus United i den danske toppserien. Laget har fått påfyll med nye spillere, og troen på egne styrker er stor. -Vi er et lag som er glad i å løpe, og liker å sette fart i ankomsten. Jeg mener også at det er en styrke at vi har så mange forskjellige spilletyper i laget, som er sultne og har en offensiv innstilling.

Nær overgang til dansk klubb i sommer
Juss-studenten har en travel hverdag som krever struktur og og planlegging. I sommer var det interesse fra en dansk ligaklubb, uten at det kom til noen overgang. -Drømmen er helt klart å spille i utlandet. Men nå er alt som står i hodet på meg å gjøre en god sesong med Aker, avslutter Karoline Lund

Oppgjøret i Rema 1000-ligaen mellom Rælingen og Aker spilles i Skedsmohallen kl.16:00 søndag 13.september. Før helgen vil det bli lagt ut salg av et begrenset antall ordinære billetter. Arrangør følger reglementet for Covid-19. Ingen som er syke kan komme. Alle må desinfisere hender før inngang, og kun merkede sitteplasser kan benyttes.