Klare for 4.runde i cupen – Ravens

Klare for 4.runde i cupen

Rælingen vant oppskriftsmessig mot Vålerenga i cupen. 2.divisjonslaget fra Oslo kjempet tappert. I kampens siste tyve minutter ble RHK-jentene for sterke og kunne gå av parketten med seier 24-34.

Det er ingen selvfølge å gå videre i cupen
Daniel Birkelund

Sovnet etter god start
I Rælingsleiren hadde de bestemt seg for å sette standarden i forsvar de første ti minuttene. Dette lykkes de godt med. Midtveis i omgangen kontrollerte de med en fem-måls ledelse. I siste halvdel av første omgang blåste ivrige medlemmer av klanen liv i Enga-damene som jublet høylytt for for pauseresultat et 14-16.

-Vi mangler noen prosent skarphet
Birkelund var ikke fornøyd med sine disipler. Selv om det var bestemt på forhånd at spilletiden skulle fordeles jevnt, mente RHK treneren at det ikke var noen grunn for å ta lett på motstanderen. -Det er ofte vanskelig for det beste laget i slike kamper. Vi mangler noen prosent skarphet på hele gjengen. Som lag leter vi etter flyten i sesongen etter en periode med gode treningskamper. Det ble likevel høvelig greit til slutt, sier Birkelund.

Se videointervju med Pernille Nylend og Karina Selland

Videre i cupen 👍 Det ble 34-24 seier mot Vålerenga. Oslolaget kjempet bra, men så ut til å gå tom for krefter. Nå er vi spent på hvem vi trekker i 4.runde og gleder oss til seriekamp på hjemmebane søndag #HeiaRHK