Klare for kvartfinale i NM J20 – Ravens
Rælingen HK, J20

Klare for kvartfinale i NM J20

Rælingen reiste til kvalifiseringsrunden i Sarpsborg med god selvtillit og en klar målsetting om avansement. Laget hadde samtidig nødvendig respekt for sine motstandere, som lagets trenerapparat forklarte før helgen.

God start
Mange mente at kampen mot Sarpsborg kanskje ville bli vanskeligst. Arrangørklubben ga RHK god kamp i 1.omgang, men etter hvilen ble det raskt klart hvem som hadde det største registeret å spille på. Det resulterte også i en overbevisende 31-22 seier.

I lørdagens andre kamp var Bækkelaget motstander. Rælingen tok umiddelbart føringen og var flere hakk sterkere enn Oslolaget, som tilslutt måtte se på måltavla at RHK hadde slått dem 37-15.

Gruppefinale mot Byåsen
Både Rælingen og Byåsen stod med to seire hver, og var dermed klare for avansement. Dog ville vinneren få en fordel i seedingen i trekningen av kvartfinalene. RHK gikk resolutt til verks. Allerede etter halvspilt 1.omgang ledet jentene 10-4. Denne sjansen ville de absolutt ikke gi fra seg. Med en positiv råskap kjempet de seg til en sterk 27-17 seier mot den regjerende norgesmesteren.

Nå venter vi spent på utfallet av trekningen, og håper at drømmen om Spektrum kan leve videre!

Link til puljeresultatene:
NM J20, Pulje 1 (Sola og Nærbø videre)
NM J20, Pulje 2 (Tertnes og Oppsal videre)
NM J20, Pulje 3 (Glassverket og Utleira videre)
NM J20, Pulje 4 (Rælingen og Byåsen videre)