Klare for oppgaver med juniorlandslaget – Ravens
Emma Holtet og Marte Juuhl Svensson, Rælingen

Klare for oppgaver med juniorlandslaget

Marte Juuhl Svensson (til høyre på bildet) er tatt ut i troppen til sommeren EM med juniorlandslaget. Emma Holtet er blant de syv spillerne som kjemper om de fire siste plassene.

Sommeren store mål er EM i Ungarn 11.-21. juli. En del av EM-troppen er klar, men det er fortsatt kamp om de siste plassene. Emma håper også på EM-billett, men må vente til etter SOC som er den siste oppkjøringsturneringen for juniorjentene som spilles i Boligpartner Arena 28.-30-juni.

En drøm og et mål
Marte Juuhl Svensson var blant de elleve jentene som fikk meldingen om laguttaket til mesterskapet i dag. -Jeg er veldig overrasket og glad over at jeg kom med til EM. Dette er veldig motiverende og jeg gleder meg til de nye utfordringene. Det har alltid vært både en drøm og et mål å komme på landslaget. Jeg håper å få reise til mesterskapet med Emma og tror hun har en god sjanse til å bli med, sier Marte.

Emma Holtet er i troppen som skal spille kampene mot Danmark, Sverige og Romania i oppkjøringsturneringen. -Det er veldig gøy med Marte og ikke minst å være der jeg vil være. Jeg skal fortsette å jobbe, stå på, og håper på det beste. Det er uansett enormt motiverende og en sjanse jeg skal gjøre alt jeg kan for å klare, sier Emma

Vi ønsker Rælingsjentene lykke til!

Link til landslagsuttaket for EM og SOC