Lånes ut til Fjellhammer – Ravens
Sarah Deari Solheim

Lånes ut til Fjellhammer

Sarah Deari Solheim lånes ut til Fjellhammer. Høyrebacken har slitt med lite spilletid og håper med overgangen å få fart på egen utvikling og motivasjon.

22-åringen har vært viktig i Ravens-stallen, og det var ikke med lett hjerte klubben slapp henne over nabogrensa. Etter en lengre prosess kom man frem til en løsning som innebærer utlån der det åpnes for en mulig retur før overgangsvinduet stenger 15.februar 2024.

-For min del var det spilletiden som var avgjørende. Jeg ønsker å spille mest mulig og bruke mine egenskaper på best mulig måte. Nå blir det spill for Fjellhammer og er på utlån ut sesongen. Jeg tror dette er det beste for min utvikling akkurat nå. Etter litt mer enn fire sesonger i Ravens (Rælingen) håper jeg på denne måten å finne tilbake motivasjonen. Jeg håper, og ser ikke bort fra at jeg er tilbake i den blå drakta en gang i fremtiden, sier Deari Solheim.

«Alle i Ravens takker Sarah for hennes bidrag i klubben. Vi ønsker lykke til og heier på deg!»