Lokale talenter til Rælingen – Ravens
Pernille Sannes Nylend og Carina Berg

Lokale talenter til Rælingen

Med signeringen av Pernille Sannes Nylend og Carina Berg får klubben to meget talentfulle jenter i satsingen kommende sesong.

Fra Fjellhammer til Rælingen
Pernille har vært en viktig bidragsyter på Fjellhammers elitelag. 97-modellen er kantspilleren og har vært i RHKs søkelys tidligere. Carina Berg er aktuell for ungdomslandslaget og har også flere kamper i 1.divisjon for grønntrøyene denne sesongen. 17-åringen fra Frogner kan spille i både venstre og midtre bakspillerposisjon.

-Jeg trivdes i Fjellhammer, men denne muligheten tror jeg kan gi meg et løft som spiller, sier Pernille som har tegnet en toårskontrakt med klubben. 20 åringen kombinerer håndballsatsingen med sykepleierstudier. -Jeg har mål om videreutvikle skuddteknikk og jobbe enda mer med styrketreningen. Det er mange gode spillere i stallen å måle krefter med og et godt trenerteam. Jeg tror sjansene for å klare utviklingsmålene er gode, avslutter Pernille.

Yngstemann, Carina Berg, går ikke av veien for å kjøre en ekstra økt sammen med guttespillere for å få mer matching. -Jeg er innstilt på å gjøre det som kreves for å få spilletid på A-laget. Samtidig er det veldig bra at klubben har flere arenaer jeg kan delta på, sier Carina.

Jentene er klare for sin første fellesøkt med RHK mandag 14.mai.