Luke 8: -Jeg ser på Jul i Blåfjell hvert eneste år! – Ravens

Luke 8: -Jeg ser på Jul i Blåfjell hvert eneste år!

I årets julekalender presenterer vi våre spillere og trenere gjennom et lite intervju med spørsmål relatert til jula. Her blir det både «fun facts» og litt om verdiene som følger med høytiden.

Luke 8, Silje Fjellengen
8.desember

Hva betyr jula for deg?
– Helt fra jeg var liten av så har jeg alltid vært skikkelig glad i jula! Jeg er veldig familiekjær, og i jula samles vi alltid alle sammen noe jeg synes er skikkelig koselig. Nå som jeg i tillegg har flyttet hjemmefra så setter jeg ekstra pris på å kunne tilbringe tid med hele familien! Alle vennene mine som studerer rundt om i Norge kommer også hjem til jul, som gjør at man også får vært sammen med de som man ikke ser så ofte ellers i året!

Beste minne med jula
– Det beste minne jeg har med jula er de årlige 1.juledag brunsjene hos bestemor og bestefar, hvor vi samles hele familien og spiser rester fra julemiddagen og mye annet godt, før vi så drar ut og aker i Ringsveggutua (en lang akebakke i Lillehammer)!

Pepperkaker eller marsipan?
– Liker aller best pepperkakedeig men; av ferdig stekte pepperkaker og marsipan så blir det marsipan! Liker ikke stekte pepperkaker så godt.

Ribbe eller pinnekjøtt?
– Vi spiser alltid ribbe på juleaften, men når jeg en eller annen gang i fremtiden skal stå for julemiddagen så blir det pinnekjøtt – det er mye bedre enn ribbe!

Risengrøt eller riskrem?
– Risengrøt, fordi det smaker bedre enn riskrem. Vi pleier alltid å spise det før juleaften og da er det første mann til å finne mandelen – så her slår konkurranseinstinktet i familien inn!

Ekte juletre eller plasttre?
– Ekte juletre, helt klart! Det lukter såå godt, og da bidrar det til ekstra julestemning når man får det i hus!

«Donald Duck og vennene hans» eller «Tre nøtter til Askepott»?
– Donald Duck og vennene hans, ingenting trumfer Disneyfilmer!

Hvit eller grønn jul?
– Hvit jul! Jeg er helt avhengig av at det kommer snø for at julestemningen skal være komplett

Beste julesang
– hmm, vanskelig å velge – elsker julesanger og begynner å høre på det allerede i oktober! Men liker godt Christmas lights av Coldplay og Stjernesludd!

Favoritt julefilm
– Jeg har egentlig ikke en favoritt julefilm, ser de som pleier å gå på TV – men, jeg jukser litt og sier Jul i Blåfjell selv om det er en julekalender, den ser jeg hvert eneste år!

Julen er ikke det samme uten……
– Familien, snø og god mat

Årets julegaveønske
– At vi holder oss i eliteserien og at det snart kommer en vaksine som kan ta knekken på coronaviruset

En julehilsen til rhk supportere
– Håper alle får en kjempefin jul selv om vi er i en spesiell tid, og at jeg håper vi kan se flere i hallen etter jul dersom vi får lov til å ha flere tilskuere