Målvakt på plass – Ravens

Målvakt på plass

Erstatteren etter Kathrine Hjelmelands overgang til ny jobb som ikke er forenelig med topphåndball er på plass. Rælingen gikk ikke langt for å finne en ny partner til Cecilia Tærud Hjellnes. -Jeg er veldig fornøyd med at vi har signert Iselin Stang Skullerud, sier Michael O’Sullivan.

Lokal tilhørighet
Nittedalsjenta er født i 1991. Hun har 8 sesonger i Fjellhammer og har i en årrekke vært en av deres viktigste spillere. Iselin er god til å kommunisere med forsvaret, har rask igangsetting av spillet og høy kvalitet på kontringspasningene som sitt varemerke.

Konkurransemenneske
-Jeg forventer alltid 100% av mine medspillere om det er kamp eller oppvarmingslek. I tillegg håper jeg at min håndballforståelse og kommunikasjon med medspillere skal bidra i spillergruppa, forteller Iselin