Målvakt på plass – Ravens
Iselin Stang Skullerud, Rælingen HK

Målvakt på plass

Erstatteren etter Kathrine Hjelmelands overgang til ny jobb som ikke er forenelig med topphåndball er på plass. Rælingen gikk ikke langt for å finne en ny partner til Cecilia Tærud Hjellnes. -Jeg er veldig fornøyd med at vi har signert Iselin Stang Skullerud, sier Michael O’Sullivan.

Lokal tilhørighet
Nittedalsjenta er født i 1991. Hun har 8 sesonger i Fjellhammer og har i en årrekke vært en av deres viktigste spillere. Iselin er god til å kommunisere med forsvaret, har rask igangsetting av spillet og høy kvalitet på kontringspasningene som sitt varemerke.

Konkurransemenneske
-Jeg forventer alltid 100% av mine medspillere om det er kamp eller oppvarmingslek. I tillegg håper jeg at min håndballforståelse og kommunikasjon med medspillere skal bidra i spillergruppa, forteller Iselin