Manglet kollektiv energi og innsats – Ravens
Frida Haug Hoel, Rælingen

Manglet kollektiv energi og innsats

Det var spådd å bli en «cupkamp» og en skikkelig batalje. Slik gikk det ikke i lokaloppgjøret mot Nordstrand. Det startet jevnt. Lagene stod likt i protokollen etter de første fem minuttene. Etterhvert ble det noe merkelig tamt over kveldens utgave av RHK. Laget lykkes ikke fremover og vertskapet fikk full uttelling på sitt skarpeste våpen, kontringsspillet. Etter 17 minutter hadde O’Sullivan brukt time-out kortet to ganger, uten å få ønskelig effekt eller endring. Nordstrand ledet 10-2. I siste del av omgangen jevnet spillet seg og lagene gikk til pause på stillingen 13-7 til hjemmelaget. Etter hvilen holdt avstanden seg. Rælingen klarte aldri å komme inn i kampen og måtte akseptere å reise hjem fra Bjørnholthallen uten poeng.

– Vi må bare gå i oss selv. Hever vi oss kan vi komme raskt tilbake, sier Andrea Hanssen. Også Rælingens trener var tydelig. – Det var en dårlig dag der lite stemte. Likevel må vi kollektivt vise mer tæl enn det vi presenterte i dag, supplerer Michael O’Sullivan.

Sara Blankevoort ble kåret til Rælingens beste.

Om en uke venter hjemmekamp mot Vipers Kristiansand. Sørlendingene gjorde kort prosess mot Molde i denne serierunden og må finne seg i å stille som favoritter. Kanskje passer det bra for Rælingen?

Kampfakta
Nordstrand-Rælingen 25-16 (13-7)
Link til kampinformasjon